WAT KOST HET?

Het start tarief voor een tattoo bij Long Bridge Tattoo is 65 euro, dit is tevens mijn uur tarief. Een tattoo die binnen een uur gezet wordt kost ook 65 euro, de materialen die hier voor gebruikt worden en de voorbereidingen zijn het zelfde als bij een grotere tattoo.

Bij het maken van een afspraak vraag ik een aanbetaling van 30 euro. Die wordt verrekend bij het betalen van je sessie.

Ik werk secuur, rustig en betaalbaar. Het laten maken van een ontwerp is gratis, voorwaarde is het maken van een afspraak en het betalen van de vereiste aanbetaling. Eventuele aanpassingen aan het ontwerp zijn eenmalig gratis, wil je nog meer ontwerpen zien of meer aanpassingen willen dan worden kosten in rekening gebracht.

Mocht je je afspraak afzeggen dan is de betaalde aanbetaling een vergoeding voor het werk dat ik aan je ontwerp heb besteed.

Voor hele grote ontwerpen waar heel veel tijd in gaat zitten is de 30 euro geen aanbetaling die verrekend wordt bij het zetten maar gelden ze als onkostenvergoeding voor het maken van het ontwerp. In dat geval zal ik dat van te voren aan geven.

Ik spreek van te voren nooit een vaste prijs af voor je tattoo, tenzij ik zie dat het hooguit een uur werk is. Ik kan wel een inschatting voor je maken. Ik zeg dan bijvoorbeeld tussen de 3 en 4 uur werk, dus tussen de 195 en 260 euro, simpelweg omdat het erg moeilijk is om van te voren te zeggen hoe lang iets precies gaat duren.

Het bedrag dat je verschuldigd bent dient aan het einde van je sessie te worden voldaan, dus zorg dat je genoeg geld bij hebt. Naderhand betalen is geen optie. Bij grotere tattoos die in meerdere sessies gezet worden betaal je ook per sessie het aantal uren dat er gewerkt is. De prijs wordt berekend aan de hand van de tijd die er daadwerkelijk gewerkt is, pauzes e.d. worden natuurlijk niet mee gerekend.

Bij Long Bridge Tattoo is het mogelijk om te pinnen.

In de studio zijn cadeaubonnen verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag, dus ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan is dit zeker een aanrader! De cadeaubonnen zijn een jaar geldig.

In de shop zijn t-shirts verkrijgbaar voor 10 euro en caps voor 5 euro. Ook je nazorg producten zoals Bepanthen en Tattoomed kun je hier aanschaffen.

 

 

 

 


Parkeren in de Waldhoornlaan....

Parkeren in de Waldhoornlaan is voor vergunninghouders. Tijdens de openingstijden van de winkels moet je dus een parkeerkaart hebben. Heb je dus op deze tijden een afspraak parkeer je auto dan gewoon in de straat in de parkeervakken en kom binnen even een parkeerkaart halen. In de avonduren kun je gewoon zonder kaart parkeren. Ook is het mogelijk om te parkeren met een blauwe parkeerschijf in de parkeervakken bij de rotonde in de Beiaard. Dit is net om de hoek. Je mag dan wel maar maximaal 2 uur parkeren, dus hou daar rekening mee.

 

  • Volg mij op social media.
  •