Belangrijk om te weten voor je afspraak...

-zorg dat je goed uitgerust en fit bent, als je niet lekker in je vel zit zul je daar zeker last van hebben.

-zorg dat je goed gegeten hebt en eventueel wat te eten mee brengt. Vooral als je een sessie van een aantal uur voor de boeg hebt.

-zorg dat je fris gewassen bent, hygiëne moet van twee kanten komen.

-minimum leeftijd is 16 jaar, als je 16 of 17 bent ben je verplicht om een ouder of verzorger mee te brengen, ook een geldig legitimatiebewijs. Ook zal ik alleen een tattoo zetten als je begeleider, jij zelf en ik het alle drie eens zijn over de soort tattoo en de plek waar je hem wilt hebben.

-ben je onder invloed van drank of verdovende middelen of behandel je mij of andere aanwezigen niet met respect, dan wijs ik je de deur.

-zwangere vrouwen adviseer ik om tot na hun bevalling te wachten met het laten zetten van een tattoo.

-betaling gebeurt aan het einde van je sessie en niet achteraf, zorg dus dat je genoeg geld bij hebt. Pinnen is ook mogelijk. Bij grotere tattoos die in meerdere sessies geplaatst worden betaal je ook na afloop van elke sessie.

-breng niet de hele familie of vriendenkring mee, 1 persoon voor morele steun is prima. Kleine kinderen meebrengen is geen optie.

-onthoud dat het handwerk is, op een bewegende levende ondergrond. Natuurlijk doe ik mijn uiterste best om een perfecte tattoo bij je te zetten maar ik kan vooraf geen garanties geven.

-mijn studio, mijn regels! Als ik om welke reden dan ook vind dat ik iets niet bij je wil of kan zetten dan zal ik dit aangeven en je door sturen naar een collega.

-sommige plekken zijn meer geschikt voor een tattoo als andere. Mocht je een tattoo willen laten zetten op een plek waarvan ik van te voren heb aangegeven dat het waarschijnlijk geen blijvertje is, zoals op je handen, dan geef ik daar geen garantie op.

-geef je tattoo 4 weken de tijd om te genezen, zie je dan wat oneffenheden of moet de kleur wat bijgewerkt worden? Je kunt dit kosteloos laten doen binnen 3 maanden. Dat wil zeggen als de nazorg op de juiste manier heeft plaats gevonden. Als de tattoo beschadigd is door eigen toedoen dan breng ik het bijwerken in rekening.

-moet je je afspraak afzeggen? Geen probleem, wel graag uiterlijk 24 uur van te voren. Kom je niet opdagen of zeg je op het laatste moment af dan dient je aanbetaling van 30 euro als onkostenvergoeding voor mij en zijn die dus niet overdraagbaar naar een volgende afspraak.

• ben je tevreden? Vertel het een ander! Ben je ontevreden? Vertel het mij!


Parkeren in de Waldhoornlaan....

Parkeren in de Waldhoornlaan is voor vergunninghouders. Tijdens de openingstijden van de winkels moet je dus een parkeerkaart hebben. Heb je dus op deze tijden een afspraak parkeer je auto dan gewoon in de straat in de parkeervakken en kom binnen even een parkeerkaart halen. In de avonduren kun je gewoon zonder kaart parkeren. Ook is het mogelijk om te parkeren met een blauwe parkeerschijf in de parkeervakken bij de rotonde in de Beiaard. Dit is net om de hoek. Je mag dan wel maar maximaal 2 uur parkeren, dus hou daar rekening mee.

 

  • Volg mij op social media.
  •